avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere rate masina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere rate masina

Buna ziua. Detin un PFA (ridesharing BOLT) Am achizitionat o masina cu credit nevoi personale pentru activitatea de ridesharing. Masina este inmatriculata pe persoana fizica (aceiasi ca PFA). Ratele aferente creditului pot fi deduse din cheltuielile PFA-ului? Mentionez ca nu am un contract de comodat al masinii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
Deducere ratelor imobiliare prin pfa teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Incerc sa aflu ce sume pot fi deduse prin intermediul PFA si ma refer in special la ratele pentru casa. Casa in care stau care este acum si ... (vezi toată discuția)
Deduceri rca, casco, revizii, impozit local ale auto pe pfi cu contract de comodat catre pf? sanien sanien Buna ziua, As dori sa rog comunitatea pentru un raspuns la aceasta situatie: Logodnica are un PFI (medic). Pe PFI este achizitionat un autoturism (masina ... (vezi toată discuția)