avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In cazul gemenilor nou-nascuti, drepturile bănești ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In cazul gemenilor nou-nascuti, drepturile bănești se dublează ...

In cazul gemenilor nou-nascuti, drepturile bănești se dublează sau nu? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 16 Septembrie 2023
Se dubleaza alocatia de stat , iar indemnizatia pentru CCC = 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului. + suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință pentru fiecare copil născut dintr-o sarcină gemelară, de tripleți sau multipleți, începând cu al doilea copil provenit dintr-o astfel de naștere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - sarcina multipla Anghel.raluca Anghel.raluca Buna ziua! Urmeaza sa nasc gemeni in August 2018. Cum se acorda indemnizatia pentru crestere copil? Inteleg ca se aplica 85% din media veniturilor nete ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Vicio Vicio Indemnizatia creștere copil este aceeasi pentru ambii copii daca am gemeni sau difera? (vezi toată discuția)
buna Favi Favi Bună ziua m.ar interesa care este procedura de plata a indemnizației de creștere copil în cazul unei sarcini gemelare, având în vedere ca șanț ... (vezi toată discuția)