avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Va rog frumos imi puteti spune si mie ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Va rog frumos imi puteti spune si mie ce document se ...

Buna ziua
Va rog frumos imi puteti spune si mie ce document se intocmeste pentru majorare salariu minim obligatoriu ( decizie sau act aditional ) si ce document se intocmeste pentru o modificare salariu multumesc frumos, am preluat acum revisal la o societate
o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 16 Septembrie 2023
Daca e salariu sub minimum pe economie si se doreste majorarea lui la valoarea actuala , atunci se emite decizie.

In celelalte situatii, act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea salariului minim brut 1 februarie 2013 cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa operez in Revisal majorarea salariului minim brut pe economie de la 1 februarie 2013.Intrebarea mea este : trebuie un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic + lichidare la zi Loredana_84 Loredana_84 O salariata doreste lichidarea la zi, cu prima zi in care revine din concediu crestere copil. Pentru revenirea din CIC am intocmit un act aditional de revenire ... (vezi toată discuția)