avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am depășit în licalitate 51km/ora. Pot depune ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am depășit în licalitate 51km/ora. Pot depune contestație? ...

Am depășit în licalitate 51km/ora.
Pot depune contestație?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:31, 17 Septembrie 2023
Nu am înțeles, limita e de 50 pe segmentul de drum si aveti pv ca aveati 51? Sau care era limita de viteza? Si motivul de contestatie care era?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
Daca ati fost inregistrat in localitate cu viteza de 51 km/h peste viteza admisa pe respectivul sector de drum public
sanctiunea va fi cuprinsa intre 9 si 20 de puncte de amenda -sanctiune maxima de 2.900 de lei, in plus se va retine permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile.
Puteti depune contestatie dar greu de combatut valoarea inregistrata
Puteți depune contestație și dacă ați depășit cu 200 de km/h viteza legala .În general nu se spera la minuni ci doar la tergiversare pt s beneficia de permis pe durata judecării contestatiei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. ... Robert194 Robert194 Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. Sotia mea a luat amenda de vitza conducand cu 105km/h sau cel putin asa scrie in procesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am și eu o întrebare . am fost oprit de un echipaj ... Brunetul82 Brunetul82 Buna ziua . Am și eu o întrebare . Am fost oprit de un echipaj de poliție pe drumul de centura cu viteza de 101 km . Pe acest sector in momentul de față ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)