avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicitul unui cont bancar are voie sa solicite ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicitul unui cont bancar are voie sa solicite extras de ...

Imputernicitul unui cont bancar are voie sa solicite extras de cont?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:44, 19 Septembrie 2023
Imputernicitul are aceleasi drepturi ca si titularul contului, deci inclusiv de a solicita un extras de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular cont decedat in 2013- cont inchis in 2015 / extras de cont pentru mostenitor adilaur adilaur In calitatea mea de mostenitor al unei persoane decedate , pot obtine de la o banca un extras de cont pe o perioda mai lunga de , sa spunem 5-6 ani ? Banca a ... (vezi toată discuția)
Intrebare: imputernicit, extras de cont bancar Gg.balan Gg.balan Daca titularul nu are posibilitatea sa solicite bancii un extras de cont, poate imputernicitul sa obtina acest extras? Concret- titularul este in spital si nu ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in legatura cu extrasul de cont bancar. sotul ... Simonabcr Simonabcr Am o nelamurire in legatura cu extrasul de con bancar. Sotul meu are imputernicire pe conturile mele si nu asi dori sa intre in posesia extraselor de cont. ... (vezi toată discuția)