avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Eu am patit ceva similar, dar fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Eu am patit ceva similar, dar fara informare, fara ...

Buna ziua! Eu am patit ceva similar, dar fara informare, fara bon de miscare, fara nimic. Si l-au mutat la peste 200 de metri de proprietatea mea. Eram acasa, am sunat si politia, iar acestia l-au lasat sa mute fara acte pt ca e contorul lor. Eu cred ca a fost un abuz in serviciu si din partea functionarului enel care a mutat contorul pt ca i-a zis seful si din partea politistului ca nu a verificat actele in baza caruia se muta contorul

Alte discuții în legătură

Abuz politia rutiera excelenta32 excelenta32 buna seara. va rog un sfat pt o situatie neplacuta. Sambata seara am iesit cu masina de acasa pt a-l duce pe sotul meu la un tratament (este operat recent la ... (vezi toată discuția)
Solicit indrumare pentru amenintare si santaj Fejer Melinda Fejer Melinda Buna ziua! Pentru a nu va rapi timpul o sa va scriu pe scurt situatia prin care i-mi sunt incalcate drepturile fundamentale ale Omului, de catre o ... (vezi toată discuția)
Schimbare contoar electrica ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Am o intrebare. Exista vreo lege in Romania care sa ma oblige sa schimb contoarul de curent din casa atata timp cat nu s-a facut nici o cerere in ... (vezi toată discuția)