buna seara. va rog un sfat pt o situatie neplacuta. Sambata seara am iesit cu masina de acasa pt a-l duce pe sotul meu la un tratament (este operat recent la picior, tendonul lui achile, nu poate merge singur, gips pana la genunchi pt 2 luni). M-a oprit un politist nedotat cu vesta reflectorizanta si fara baston luminos, mi-a cerut actele. Nu le aveam pt ca uitasem geanta acasa (cateva sute de metri de locul opririi), dar am fost dispusa sa le aduc pe loc. Mi-a spus ca nu e nevoie. sa astept sa termine cu celelalte masini deja oprite. Pana atunci, am lasat masina si am tras o fuga acasa siam adus actele pe care le-am dat politistului. Am cerut sa ma lase sa mut masina 50 m mai in fata unde era patiseria la care lucram eu pt ca sotului meu i se facuse frig, gipsul se racise consistent si-l durea foarte tare operatia. Nu mi s-a permis. Am asteptat inca o bucata de timp, vine politistul si-mi spune ca pot sa plec, pt ca PV l voi primi prin posta. ,,Care PV?" am intrebat .,, PV de amenda" mi-a raspuns. ,,Amenda pt ce?" am intrebat... ,,Pt ca nu aveti actele la dvs." mi-a raspuns. ,,Dar actele mele le aveti deja in mana", i-am spus. ,,DA, dar nu le-ati avut cand v-am oprit". ,,OK, asta e... daca amenda e pt asta, vreau sa vad PV," am cerut...,, Nu se poate, il veti primi prin posta", mi-a zis. ,,DE ce prin posta? nu e normal sa mi-l aratati, sa-l citesc, sa mi-l dati sa-l semnez? poate ca am obiectiuni de facut si e dreptul meu pe care mi-l incalcati", am zis din nou...,,O sa-l primiti prin posta si o sa obiectati atunci".,mi-a raspuns... ,,OK, si actele???" ...,,Actele le veti primi" mi-a raspuns. Am plecat f nervoasa pt ce mi s-a intamplat.n Sotului meu i-a fost rau toata noaptea din cauza frigului indurat atunci...l-a durut operatia mai rau ca dupa anestezie. Azi am facut o plangere la Politia Judeteana, pt ca in cei ce la noi nu am incredere... apoi am aflat ca va fi trimisa spre solutionare tot aici... ce dezamagire... actele au ramas la ei... nu mi-au dat nici o dovada, acum nu am buletin, permis si nici certificat la masina. nu stiu cand si pe ce cale le voi primi. Ceea ce nu v-am spus insa e ca acest politist a facut campanie electorala alaturi de mine si echipa din care faceam parte, ocazii in care mi-a facut mai multe propuneri indecente si invitatii nesimtite pe care eu le-am ignorat atunci... poate ca mi-a fost si rusine sa spun cuiva... nu stiu... acum insa am facut o conexiune... CE ma sfatuiti? Pt mai multa incredere, ar trebui sa ma adresez si celor de la DNA??? Multumesc!