avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala

Indemnizatia pentru crestere copil si alocatia pentru copil se iau in considerare la stabilirea venitului familiei in vederea acordarii bursei sociale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 21 Septembrie 2023
Nu se iau in calcul.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici ... Andrei Marincu Andrei Marincu Bună ziua. Am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici nu știu dacă e albă sau neagră. 1. Alocațiile de stat ale copiilor și indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru sustinerea familiei Tinabela Tinabela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la stabilirea cuantumului alocatiei pentru sustinerea familiei: Se ia in considerare pensia de urmas a copilului dupa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)