avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Ma aflu in urmatoarea situatie.Am lucrat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Ma aflu in urmatoarea situatie.Am lucrat la o socitate ...

Buna ziua.Ma aflu in urmatoarea situatie.Am lucrat la o socitate comerciala pana in 13.07.2023 cand a avut loc incetarea contractutului individual de munca cu acordul partilor.Mi sa dat doar decezia de icetare a contractului fara nota de lichidare sau alte documente.Societatea mai are sa imi dea diferenta de bani pentru perioada 01.07.-13.07.2023 si banii pe concediul de odihna neefectuat ceea ce nu s-a intamplat nici in ziua de azi.Ce este de facut in situatie aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 22 Septembrie 2023
Cum o pot face? nu ma pricep.
Va puteti adresa ITM-ului Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce ... Stefy790 Stefy790 Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce pot face? (vezi toată discuția)
Bună dimineața. ce pot face dacă angajatorul nu a plătit ... 3233 3233 Bună dimineața. Ce pot face dacă angajatorul nu a plătit toate orele suplimentare? (vezi toată discuția)
Intrerupere contract de munca din partea angajatului Gabificus Gabificus Buna ziua,daca am plecat de la un angajator fara preaviz,pot sa recuperez salariul care mi se cuvine? (vezi toată discuția)