avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligații fiscale persoane fizice domeniul petrol ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligații fiscale persoane fizice domeniul petrol gaze

Salutare distinsă comunitate,

Îmi pare rău pentru orice neconveniență, mai ales dacă această postare pare a fi plasată inadecvat în această categorie, fiind prima mea interacțiune aici. Am onoarea de a solicita ilustra comunitate prezentă aici să îmi ofere unele clarificări privind obligațiile fiscale în România, având în vedere circumstanțele mele personale.

Eu lucrez în domeniul petrol și gaze în Qatar pentru ultimii patru ani unde încă activez în momentul de față, cu un contract de muncă și rezidență stabilite aici, fiind posesorul unui Qatar ID. Structura de lucru este astfel organizată încât să lucrez o lună în Qatar, urmată de o lună de repaus în România, ceea ce înseamnă că petrec mai mult de 180 de zile în afara teritoriului românesc.

În lumina recentelor modificări ale codului fiscal, care se aplică și persoanelor fizice, sunt curios să înțeleg în ce categorie fiscală mă încadrez și dacă sunt supus vreunei taxări în România. Sunt mai mult decât dispus să furnizez orice informații suplimentare care ar putea fi necesare pentru a obține un răspuns informat.

Îmi exprim recunoștința anticipată pentru timpul și atenția acordată cererii mele și sunt în așteptarea unor răspunsuri elocvente de la membrii acestei comunități valoroase. Vă transmit cele mai bune gânduri și vă doresc o zi plăcută în continuare.

Cu cel mai înalt respect și considerație,
Cezar Alexe

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli judecata ContSters233402 ContSters233402 buna ziua am primit o scrisoare de la tribunal ca trebuie sa platesc x lei in termen de 30 de zile daca nu o sa fiu executat silit.nu vreau sa platesc,ce se ... (vezi toată discuția)
Somatii si titluri executorii cu confirmare de primire WALINA WALINA Lucrez la primarie si am facut somatii si titluri executorii cu confirmare de primire catre contribuabili,urmeaza poprirea. Vreau sa stiu daca mi se poate ... (vezi toată discuția)
Medierea on-line Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Medierea on-line este o practica destul de rara atat in Occident cat si in Romania, dar este o solutie agreata in situatia in care partile se afla la distanta ... (vezi toată discuția)