avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Înregistrare audio profesor la ședința cu parintii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Înregistrare audio profesor la ședința cu parintii

Înregistrare audio profesor la ședința cu parintii
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:09, 26 Septembrie 2023
Care este întrebarea dvs?Sunteți.parinte vreți sa înregistrați profesorul,sunteți profesor și va nemulțumește ca ați fost înregistrat ești elev și vrei sa înregistrezi sedinta cu părinții etcetc.Daca e greu sa formulați o întrebare pt a putea sa primiți un răspuns...
Ma iertați, nu am mai folosit de mult site-ul .
Am adresat ulterior întrebarea legata de înregistrare.
Mulțumesc anticipat pentru promptitudine
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2023
User88, utilizator
Las si aici întrebarea legata de înregistrare.
Mulțumesc anticipat

Bună ziua .
În prima zi a noului an școlar am avut o situație cu domnul profesor prin care am ajuns sa îl reclam la director. Dna director a ținut cumva sa ii ia partea , iar discuția nu a fost tratata cu foarte mare interes din partea dansei , din cele semnalate în reclamatie nu s-a dezbătut decât 1 singur subiect .
Intenționez când vom avea ședința cu părinții sa o înregistrez audio pentru orice eventualitate în caz ca discuția va duce în alta direcție decât în cea interesata de toți părinții.
Pot face lucrul acesta ? Este legal? Menționez ca dacă discuția degenereza și dl profesor are din nou un comportament neadecvat ( tipa la mine , vorbește superior etc ) intenționez sa ajung în instanță.
Ma poate ajuta înregistrarea audio a ședinței în acest caz ? Vreau doar sa fiu precauta
Nu mai postat repetat aceeasi discutie pe sectiuni separate de forum.
Buna ziua,

Nu este legala inregistarea persoanelor,fara acordul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . În prima zi a noului an școlar am avut o situație ... User88 User88 Bună ziua . În prima zi a noului an școlar am avut o situație cu domnul profesor prin care am ajuns sa îl reclam la director. Dna director a ținut cumva ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea sedinta cu parintii. mihai lupu mihai lupu Inregistrarea sedinta cu parintii. Buna ziua. Este legal sa atasez unei sesizari catre Inspectoratul scolar a unei inregistrari audio de la o sedinta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio DanMihai17 DanMihai17 Buna ziua, as dori sa stiu daca este legala inregistrarea audio a unui ofiter DNA si daca am nevoie de acordul lui. Am fost chemat intr-un caz de mita intre un ... (vezi toată discuția)