Care este întrebarea dvs?Sunteți.parinte vreți sa înregistrați profesorul,sunteți profesor și va nemulțumește ca ați fost înregistrat ești elev și vrei sa înregistrezi sedinta cu părinții etcetc.Daca e greu sa formulați o întrebare pt a putea sa primiți un răspuns...
Las si aici întrebarea legata de înregistrare.
Mulțumesc anticipat
Bună ziua .
În prima zi a noului an școlar am avut o situație cu domnul profesor prin care am ajuns sa îl reclam la director. Dna director a ținut cumva sa ii ia partea , iar discuția nu a fost tratata cu foarte mare interes din partea dansei , din cele semnalate în reclamatie nu s-a dezbătut decât 1 singur subiect .
Intenționez când vom avea ședința cu părinții sa o înregistrez audio pentru orice eventualitate în caz ca discuția va duce în alta direcție decât în cea interesata de toți părinții.
Pot face lucrul acesta ? Este legal? Menționez ca dacă discuția degenereza și dl profesor are din nou un comportament neadecvat ( tipa la mine , vorbește superior etc ) intenționez sa ajung în instanță.
Ma poate ajuta înregistrarea audio a ședinței în acest caz ? Vreau doar sa fiu precauta
Inregistrare audio
DanMihai17
Buna ziua, as dori sa stiu daca este legala inregistrarea audio a unui ofiter DNA si daca am nevoie de acordul lui. Am fost chemat intr-un caz de mita intre un ... (vezi toată discuția)