avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Vă rog să mă sprijiniți,prin a-mi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Vă rog să mă sprijiniți,prin a-mi oferi un răspuns. ...

Bună ziua!
Vă rog să mă sprijiniți,prin a-mi oferi un răspuns.
Dacă am primit Ordonanţa de Clasare de la Parchet, în data de ,4.09.2023, care este ultima zi când mai pot depune plângere împotriva acesteia?
Mi s-a comunicat,că pot depune în 20 de zile de la comunicare.
Pot depune,luni 25.09 prin poștă ?
În cazul,în care o transmit,astăzi pe e-mail se poate lua în calcul,având în vedere că este zi liberă
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul de contestatie a unei ordonante de clasare dosar penal? vali94 vali94 Buna ziua! In data de 31.07 am primit prin posta o notificare de la parchet cu data de 26.07 prin care mi se comunica in copie o ordonanta de clasare din data ... (vezi toată discuția)
Decizie de clasare Aria.M Aria.M Buna ziua, Acum 5 luni am fost implicata intr-un accident rutier in care am lovit un pieton. Persoana in cauza e bine, a fost ranita usor la picior dar si-a ... (vezi toată discuția)
Plangere solutie clasare costel58 costel58 As dori un sfat in urmatoarea situatie: Am facut plangere la prim-procuror impotriva unei ordonante de clasare. Deoarece nu am primit nici un raspuns in ... (vezi toată discuția)