avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Întrebare referitoare la Concediu Medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Întrebare referitoare la Concediu Medical Îngrijire ...

Buna ziua

Întrebare referitoare la Concediu Medical Îngrijire Copil Bolnav

Cu ce data trebuie sa fie emisa adeverinta privind zilele de concediu anterior pentru îngrijire copil bolnav, cod 09?

Medicul de familie susține ca nu imi poate emite concediu medical decat din ziua in care s a emis efectiv adeverinta.
Adica data adeverinței sa coincidă cu prima zi a concediului medical, chiar daca perioada înscrisă in adeverinta este corecta.

Eu ma aflu in situatia in care angajatorul a emis adeverinta in ziua urmatoare celei in care am facut eu solicitarea, si deasemenea la o zi dupa ce acelasi medic a controlat copilul si a fost de acord sa emita concediu medical.

Cu alte cuvinte medicul spune ca nu poate sa dea concediu daca adeverinta nu exista la data inceperii concediului.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 09 Ferfy88 Ferfy88 Buna ziua, Ma aflu într-o situație dificilă cu un concediu medical de îngrijire a copilului de 2 ani 5luni ! Eu sunt înscrisă la un cabinet medical in ... (vezi toată discuția)
Doctora de familie nu-mi da certificatul de concediu Andreeaf Andreeaf Buna seara, am o problema legata de medicul de familie. poate stie cineva ce as putea face.. Luna aceasta a fost unul din copii bolnav si am mers la doctora de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical arhireandreea arhireandreea de cate zile de concediu medical pt ingrijirea copilului pana la 7 ani am dreptul pe an, in conditiile legii 19/2000, este vorba despre concediul medical ... (vezi toată discuția)