avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuzul orelor suplimentare la Scoala de Soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuzul orelor suplimentare la Scoala de Soferi

Buna Seara,

In momentul de fata sunt elev la o scoala auto pentru cateogria A , am terminat orele de pregatire practice dupa care am dat proba teoretica , urmeaza proba practica in aproximativ 3-4 saptamani , problema e ca eu am vrut sa mai fac ore suplimentare doar ca am avut un eveniment in trafic la prima ora suplimentara cu un instructor din cei trei ( am picat cu motocicleta ) si acu instructoru meu nu mai vrea sa faca nici o ora si la cum l am auzit la telefonu nu m-ar mira ca nici in ziua de examen sa ma lase balta.
Este posibil sa se intample asa ceva in ziua de examen pe traseu?

Alte discuții în legătură

Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)
Resurse umane RACF RACF cine ma poate ajuta cu o fisa post instructor legislatie rutiera? (vezi toată discuția)
Exersare conducere fara permis cat.b ContSters346519 ContSters346519 Buna ziua, Unde as putea sa mai exersez conducerea unui autoturims, fara instructor auto, daca nu am permis de conducere? In zona unde locuiesc nu mai ... (vezi toată discuția)