avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exersare conducere fara permis cat.B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exersare conducere fara permis cat.B

Buna ziua,

Unde as putea sa mai exersez conducerea unui autoturims, fara instructor auto, daca nu am permis de conducere? In zona unde locuiesc nu mai exista poligon auto.

Am facut scoala de soferi, am dat proba teoritica si am fost admis (a doua oara. Prima data am cazut la traseu) . Dar inca nu ma simt pregatit pentru proba practica si as dorii sa mai exersez. Conduc fooooarte rau. Am schimbat pana acum 3 instructori si cu nici unul nu ma simt comfortabil.

Exista, in acest caz, vreo metoda/exceptie prin care as mai putea exersa conducerea, pe un drum public (cu trafic foarte redus) cu un vecin sau amic (nu instructor)? Adica sa nu constituie infractiune pt mine sau acel amic.

Poate acel dosar pentru scoala de soferi in care am fost admis doar la proba teorietica sa ma ajute cu ceva ? Sa scap doar cu o amenda contraventionala...?

Sau in caz contrar, ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: ContSters346519 , utilizator 13:39, 22 Februarie 2015
Daca nu știți ca fapta de a conduce pe drumul public fără a avea permis de conducere constituie infracțiune, nu ar fi trebuit sa fiti admis nici după proba teoretica.
Nu aveți alta soluție decât sa mergeți în poligon.
Mergeti pe un camp.
Ms Andrei17.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis in parcare hypermarket axintei axintei Buna ziua. In Iasi, momentan nu mai exista un poligon auto. Daca las un prieten sa imi conduca masina in parcarea unui hipermarket (parcare privata dar cu ... (vezi toată discuția)
Conducere in poligon liviuccc liviuccc Buna ziua, am o nelamurire. Vreau sa obtin permisul de conducere categoria b si as vrea sa exersez cu un prieten posesor de permis dar fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)