avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere in poligon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere in poligon

Buna ziua, am o nelamurire.

Vreau sa obtin permisul de conducere categoria b si as vrea sa exersez cu un prieten posesor de permis dar fara autorizatie de instructor. As incerca intr-un poligon. Poligonul este considerat spatiu public? Risc sa am probleme legale in aceasta situatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviuccc , utilizator 10:16, 24 Septembrie 2015
Doar conducerea pe drumurile publice (nu spatii publice, ci drumuri publice) este infractiune.
da, wow, foarte logic. adica am voie sa conduc intr-un parc de distractii?
Daca ai gandi putin ti-ai da seama ca poligonul este proprietate privata.
tocmai ca nu-i propr privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis in parcare hypermarket axintei axintei Buna ziua. In Iasi, momentan nu mai exista un poligon auto. Daca las un prieten sa imi conduca masina in parcarea unui hipermarket (parcare privata dar cu ... (vezi toată discuția)
Exersare conducere fara permis cat.b ContSters346519 ContSters346519 Buna ziua, Unde as putea sa mai exersez conducerea unui autoturims, fara instructor auto, daca nu am permis de conducere? In zona unde locuiesc nu mai ... (vezi toată discuția)
Accident scoala de soferi did_oana did_oana buna seara, sotul meu a dorit sa faca scoala de soferi pt categoria A. inainte de asta a paltir un instructor pentru 2 ore sa vada cum etse si daca ii ... (vezi toată discuția)