avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: la cate zile de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: la cate zile de recuperare ...

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: la cate zile de recuperare medicală decontata de CNSAS are dreptul o persoana cu handicap grav? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: nicolas25 , utilizator 12:25, 27 Septembrie 2023
Depinde de ce afectiune suferiti si de medicul care va trimite la recuperare.
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_612...

Va mulțumesc pentru raspuns. Imi cer iertare ca n-am precizat afecțiunea, aceasta este o afecțiune neurologică numită Scleroză Multiplă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infarctul miocardic si introducerea de stend sunt incluse ca handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 Dacă în urma diabetului afecțiunile cardiovasculare suferă modificări cum ar fii:să produs infarct,apoi am fost nevoit să mi se introducă stend,asi ... (vezi toată discuția)
Vrem să adoptăm un copil, dar eu sufăr de o afecțiune cronică. o putem face în aceste condiții? ioanabcr ioanabcr Buna seara, Va adresez urmatoarea intrebare: Suntem o familie care doreste sa adopte un copil. Din nefericire eu sunt diagnosticata cu o afectiune cronica ... (vezi toată discuția)
O persoana incadrata in grad de handicap este asigurata in sistemul de sanatate? dana 123 dana 123 Detinand un certificat de incadrare in grad de handicap gr1 sunt un pacient asigurat,care sa beneficieze de servicii medicale ca atare? (vezi toată discuția)