avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong vs SA
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong vs SA

Buna seara
Mă poate ajuta cineva cu niste informație?
Vreau sa fac o baza sportivă de fotbal mai Profi
Ce va conține si o academie, niste echipe de juniori inscrise toate la echipe Elit de juniori, o echipa de seniori ce urmărim promovarea în ligi superioare de la an la an.
Noi ne ferim înființarea unui ONG tip asociația și ulterior unei societăți pe acțiuni ce o sa aibă unul dintre membri fondatori și in consiliu de administrație și acest ong.
Cu alte cuvinte , ONG ul ii creste , apoi ii preda societății pe acțiuni, unde societatea deține drepturile de joc ale jucatarile sub contract profesionist de fotbal. Astfel să poată există și activitate financiara cu drept patrimonial. Cum pot face asta cat mai bine?
Ce sfaturi îmi dați
Exista conflict de interese dacaaunt membru fondator in ONG și acționar în sa împreună cu ONG ul?
Când e mai bine sa fac mutarea aceasta, cum vede un profesionist șirul inițierii acestui proiect
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
bob02008, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare / donatie / publicitate robert_11 robert_11 Buna ziua. M-am intalnit ieri cu o problema destul de mare pentru mine si nu stiu cum s-o rezolv. Eu, impreuna cu niste prieteni ne-am strans sa facem o echipa ... (vezi toată discuția)