avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a unui imobil neinclus ca garantie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a unui imobil neinclus ca garantie intr-un contract

Ma aflu in situatia de a avea 2 contracte de ipoteca , pentru 2 proprietati diferite., ambele ajunse in executare
Unul din dosare a fost achitat integral, pana la data licitatiei , in timp ce pentru celalalt , la primul termen de licitatie nu s-a prezentat nici un cumparator.
Pana la organizarea celei de-a doua licitatii, executorul judecatoresc a inscris in Cartea funciara inceperea executaril silite a proprietatii achitate, prin includerea dosarului neachitat.
Poate banca solicita executarea silita a unei proprietati care nu este inclusa ca garantie intr-n contract de ipoteca ?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2023
CristianDav, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)
Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)