avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de adoptie-donatie animal (cabalina). Va rog, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de adoptie-donatie animal (cabalina). Va rog, imi puteti ...

Contract de adoptie-donatie animal (cabalina).
Va rog, imi puteti spune in ce conditii pot anula un contract de adoptie-donatie al calului (asa scrie pe contract :"adoptie-donatie").Mentionez ca nu s-a efectuat la notar. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa anulez un act de donatie simioncosmindragos simioncosmindragos buna ziua,acum un an am primit prin donatie un apartament si acum am probleme la vanzarea cu prima casa. Se poate sa anulez actul de donatie daca eu si nepotul ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de donatie Maya31 Maya31 Buna ziua tuturor Intrebare: exista vreo posibilitate prin care pot anula un contract de donatie fara clauze? Mentionez ca este vorba de un teren care NU ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie ELENA STELIAN ELENA STELIAN Buna ziua! As aprecia raspunsul la urmatoarea speta: in urma cu 3 ani am donat tatalui meu uzufructul la un apartament (nud proprietar fiind soacra mea) si ... (vezi toată discuția)