avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impunere impozit pentru exact acelasi teren agricol de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impunere impozit pentru exact acelasi teren agricol de doua ...

Impunere impozit pentru exact acelasi teren agricol de adoua primarii diferite, din 1991 pana astazi am platit si sunt la zi cu impozitul pe 4 Ha teren agricol la Primaria A., recent cand am vrut sa vand terenul in extrasul CF apare ca terenul apartine de 8 ani de UAT - ul primariei B., care refuza sa-mi elibereze Certificatul Fiscal pana nu achit 20 de milioane impozit teren ( care de fapt l-am platit la primaria A ) + dobanzi si penalitati.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ca nu mi se pare corect sa platesc de doua ori impozit ptr acelasi teren

Alte discuții în legătură

Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fata de extras cf dorelf dorelf Am extras CF pe un teren si la primarie imi spune ca nu are valoare intrucat pe amplasamentul respectiv a fost eliberat Titlu de Proprietate ! Ce valoare are ... (vezi toată discuția)
Trecere intravilan vladat0ru5 vladat0ru5 Detin 2,25 ha teren extravilan, iar mama 2 ha teren extravilan incluse intr-o suprafata mai mare,de cca 200 ha, pentru care exista o Hotarare de Consiliu Local ... (vezi toată discuția)