Am extras CF pe un teren si la primarie imi spune ca nu are valoare intrucat pe amplasamentul respectiv a fost eliberat Titlu de Proprietate !
Ce valoare are un extras CF, are valoare juridica sau este o hartie statistica care spune ca atunci cand am mostenit terenul era al meu si acum a fost dat altcuiva. Proprietatea aparata de Constitutie este o simpla lozinca!
In cartea funciara aveti operatiuni efectuate dupa 1991 ? Daca sunt anterior atunci este posibil ca terenul sa fi facut obiectul legilor proprietatii iar terenul respectiv sa fi fost retrocedat . In mod normal trebuia sa primiti si dumneavoastra daca aveti cerere/adeverinta , iar aceste retrocedari se pot face si pe amplasamente diferite.
Nu am avut operatiuni dupa 1991. Am solicitat Titlu de proprietate, dar mi sa raspuns sa aduc acte doveditoare care atunci nu le aveam. Registrul agricol poate fi act doveditor pentru emiterea Titlului de proprietate? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !
MIi sa spus de la Primarie ca Extrasul CF nu are valoare intrucat terenul a fost luat de statul comunist cu ocazia cooperativizarii si nu mai imi apartine. In aceasta situatie pe cine chem in instanta si ce sanse am sa castig ? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !