avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... TITLU DE PROPRIETATE fata de EXTRAS CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

TITLU DE PROPRIETATE fata de EXTRAS CF

Am extras CF pe un teren si la primarie imi spune ca nu are valoare intrucat pe amplasamentul respectiv a fost eliberat Titlu de Proprietate !
Ce valoare are un extras CF, are valoare juridica sau este o hartie statistica care spune ca atunci cand am mostenit terenul era al meu si acum a fost dat altcuiva. Proprietatea aparata de Constitutie este o simpla lozinca!
Cel mai recent răspuns: dorelf , utilizator 02:23, 17 Decembrie 2017
nu am titlu de proprietate si se pare ca degeaba am CF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legea retrocedarii 2013 ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna seara! Sunt intr-o mare dilema si ma gandeam ca aici e locul potrivit pentru a apela un un ajutor. In 1991 am facut cerere de reconstituire a dreptului ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)