avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare Legea Retrocedarii 2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare Legea Retrocedarii 2013

Buna seara!
Sunt intr-o mare dilema si ma gandeam ca aici e locul potrivit pentru a apela un un ajutor.
In 1991 am facut cerere de reconstituire a dreptului de proprietate. In 2005 am facut cerere pe legea 247/2005. Este vorba de un teren intravilan care nu mi-a fost reconstituit/retrocedat. Domnii de la primarie m-au tot dus cu vorba, ba ca nu a venit nici un raspuns de la cererile depuse la primarie mai sus mentionate, dupa aceea au venit cu argumentul ca au fost respinse iar motivul nu mi-a fost prezentat niciodata. Terenul in speta este imprejmuit cu gard, este intravilan, il detin, am platit impozit dintotdeauna si figureaza la dispozitia primariei. Ca o paranteza, terenul este mostenit de la bunicul meu defunct.
As dori sa stiu cum sa procedez pe legea retrocedarii 2013 ? Cand si unde sa ma adresez ? Ce sfaturi puteti sa-mi dati ?
Astept un raspuns de la dvs!!!
Cu mii de multumiri !!!
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2013
ionut_boss1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Retrocedare incompleta in 2000 dan.topor dan.topor Stimati domni si stimate doamne, Ma confrunt cu o dilema sias dori sa ma ajutati in masura posibilitatilor. Iata cazul: Tata (TE) a depus in 2000 o ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate y2k10 y2k10 Se poate cere – in 2005 - emiterea titlului de proprietate pentru doua terenuri, unul extravilan si unul intravilan – in oras- care nu au fost ... (vezi toată discuția)