avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: 2 titluri de proorietate ...

Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie: 2 titluri de proorietate cu teren intravilan,unul intabulat in 2002,pe sporadic ,in CF-ul de atunci si altul neintabulat,dar trecute amândoua printr-un certificat de mostenitor ,inregistrat la OCPI,in 2014.Fac precizarea ca fiecare titlu obtinut are in spate eforturi( comisia locala nu a dorit reglementarea pe cale amiabila si a fost nevoie de proces,un lant intreg de nereguli ce au trebuit demonstrate.In 2017, s-a pornit sistematizarea cadastrala a localitatii.Nu a fost zona cadastrata anterior.S-a venit in 2019 cu verficarea lucrarilor: nici o lucrare nu a fost conforma cu TP-urile si planurile cadastrale de la comuna.S-au solicitat in scris modificarile,vin raspunsurile OCPI,ca vor tine cont la redactarea incheierilor si a CF-rilor de cele constatate si insusite de ei.Vine 2021,cu eliberarea CF-urilor ,datate dec.2020,toate gresite.Deci cu muntinerea erorilor.Facem sesizare,in termen,ei trimit la executantul lucrarii solicitarea de rectificare,zace luni de zile acolo.Facem noi sesizari catre acestia,anterior reusim sa miscam si OCPI-ul la fata locului,constata erorile ,dar refuza raspunsul scris de constatare a erorilor.Contactam firma multinationala executanta,vin cei tara s OCPI-ul iar in teritoriu,stabilesc ce si cum ,de comun acord,se fac modificarile pe site-ul ETerra al ANCPI-ului,se trimite de executant lucrarea la OCPI ,iar acesta de NOUA LUNI nu scrie noile incheieri si cartile funciare. Am solicitat mereu sa ne emita cartile si doar promit.Ce ne sfatuiti sa facem ?


Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine incheierile de carte funciara? bubu.g bubu.g Buna dimi!Dc ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt pasii de urmat in cazul in care sunt proprietar(persoana juridica SA)pe mai multe imobile si am ... (vezi toată discuția)