avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! dacă puteți să mă ajutați... Bunicul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! dacă puteți să mă ajutați... Bunicul meu a decedat ...

Buna ziua !
dacă puteți să mă ajutați... Bunicul meu a decedat în anul 2005, s-a făcut succesiunea, iar bunica mea a aflat astăzi că plăteste impozit pe o barcă de care nu știe absolut nimic și nu are nici un act de vânzare-cumpărare sau că ar fi deținut așa ceva iar la Căpitănia Portului nu apare ca deținătoare.
Ni se cere acum radierea acesteia de către primărie dar se pot rambursar banii dacă la Căpitănie nu a apărut ca deținătoare?
Cred că undeva este o greșeală.
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxa urgenta instanta maria1956 maria1956 Ca mostenire avem o barca in valoare de 200lei .prin contractul de vanzare-cumparare mama are dreptul la jumatate iar cealalta parte se imparte la noi ... (vezi toată discuția)
Impozit gaby&zlato gaby&zlato Buna seara. Sotul meu a decedat in luna iulie 2017 si am deschis succesiunea dar nu se poate continua din cauza unor impozite auto neplatite. Masinile nu ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)