avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, acum 4 luni am avut un accident cu victime, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, acum 4 luni am avut un accident cu victime, ieri mi ...

Buna ziua, acum 4 luni am avut un accident cu victime, ieri mi a venit plic cum ca s a clasat dosarul atat mie cat si la victime, acestea nu au depus plangere, politia cand mi a luat carnetul mi a spus ca cu acest plic pot merge dupa carnet, acum ca l am primit, as puteam merge cu el dupa carnet? Sau trebuie sa mai astept? Nu vreau sa par incult, insa nuprea cunosc legislatia dar stiu ca este foarte stufoasa

Alte discuții în legătură

Accident rutier petrut12 petrut12 Doamne ajuta ! Am avut un accident la trecerea de pietoni ,eram oprit la trecere ,am dat prioritate la pietoni si dupa 30 de secunde m-am pus in miscare cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere reținut StefanStoica94 StefanStoica94 Buna ziua , in data de 24 Octombrie 2018 am fost implicat intr un accident auto cu victima ( victima a fost zgâriată 10 cm la piciorul stâng ); in urma ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni, recuperare permis petrut12 petrut12 Doamne ajuta ! Am avut un accident la trecerea de pietoni ,eram oprit la trecere ,am dat prioritate la pietoni si dupa 30 de secunde m am pus in miscare cu ... (vezi toată discuția)