avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere reținut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere reținut

Buna ziua , in data de 24 Octombrie 2018 am fost implicat intr un accident auto cu victima ( victima a fost zgâriată 10 cm la piciorul stâng ); in urma incidentului mi a fost reținut permisul dar am drept de conducere pana la finalizarea dosarului .
Victima nu a depus plângere iar după 90 de zile dosarul a fost trimis la clasat .
Au trecut 5 luni și încă nu am primit nici un răspuns , am mers la poliție și mi s a spus ca nu mai tine de dânșii întrucât dosarul este la parchet .
Am făcut o cerere de urgentare dosar deoarece îmi este necesar permisul acum 2 săptămâni dar încă nu am primit nimic . Va rog ajutați ma ..cum sa procedez , ce sa fac , unde sa merg .. va mulțumesc și astept sfaturile dumneavoastră !
Ati facut ce trebuia, o sa primiti ordonanta in curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire drept de a conduce RaduCristina2 RaduCristina2 Din pacate in prezent noi ca si familie trecem printr-o situatie dificila si avem nevoie de ceva sfaturi. In cele ce urmeaza o sa prezint situatia pe ... (vezi toată discuția)
Problema permis de conducere ContSters379535 ContSters379535 Buna seara Vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi legate de permisul de conducere Aflandu-ma la un semafor in Constanta fiind a 3 a masina in ... (vezi toată discuția)
Modificare legislatie cod rutier? Brasto Brasto Buna ziua. As avea nevoie de o informatie, s-a schimbat cumva incadrarea in cazul accidentelor rutiere cu victima, cu peste 10 zile de ingrjiri medicale, in ... (vezi toată discuția)