Mai pot da in judecata casa de pensii daca prin judecata am pierdut procesul acum 3 -4 ani prinduma singur fara avocat.procesul este despre vechime in munca a scolii profesionale de 3 ani 1964- 1967.pot da din nou in judecata fiind reprezentat de un avocat? Va multumesc anticipat.
Dacă v-ați judecat deja și ați perdut, se poate invoca de către CPP că este autoritate de lucru judecat.
Și cu avocat, și fără avocat, cel care judecă este judecătorul, nu avocatul.
Fiind deja judecată speța, nu cred ca mai puteți deschide un nou proces pe aceeași speță identică.
Am absolvit scoala profesionala dr ucenici Pitesti cu Diploma nr 731/5 08 1967 ca lacatus mecanic auto pe perioada de 3 ani. La sfirsit am primit un cec de 2200 lei pe toata perioada de 3 ani din partea intrepinderi adica Autobaza nr 1 Pitesti. Daca am pierdut procedul acum 4 ani dar fara avocat din motive financiarr. Mai pot da in judecata casa de pensii Pitesti dar cu avocat? Va multumesc anticipat.
Am absolvit scoala profesionala dr ucenici Pitesti cu Diploma nr 731/5 08 1967 ca lacatus mecanic auto pe perioada de 3 ani. La sfirsit am primit un cec de 2200 lei pe toata perioada de 3 ani din partea intrepinderi adica Autobaza nr 1 Pitesti. Daca am pierdut procedul acum 4 ani dar fara avocat din motive financiarr. Mai pot da in judecata casa de pensii Pitesti dar cu avocat? Va multumesc anticipat.