avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Probleme de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Probleme de pensie

Daca pe cartea de munca e trecut in paginea a treia Scoala Profesionala de ucenici cf, de ce casa pensii arges nu ia in considerare? Am facut scoala in 1964- 1967 cu o zi carte si o zi practica la Autobaza 1 Pitesti IRTA. La terminare am lucrat trei ani caci altfel plateam scolarizarea. Ce trebuie facut? Mentionez ca am lasat la casa pensii pitesti si diploma de absolvire si carnetul de muncitor calificat lacatus montator auto moto.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
mihairusu1949@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihairusu1949@gmail.com , utilizator 14:02, 20 Februarie 2018

mihairusu1949@gmail.com a scris:

Daca pe cartea de munca e trecut in paginea a treia Scoala Profesionala de ucenici cf, de ce casa pensii arges nu ia in considerare? Am facut scoala in 1964- 1967 cu o zi carte si o zi practica la Autobaza 1 Pitesti IRTA. La terminare am lucrat trei ani caci altfel plateam scolarizarea. Ce trebuie facut? Mentionez ca am lasat la casa pensii pitesti si diploma de absolvire si carnetul de muncitor calificat lacatus montator auto moto.
arhiva nu mai este e arsa complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime pensii mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com In 1964 -1967 am facut scoala profesionala de ucenici cf Pitesti unde e trecut in cartea de munca diploma de absolvire si am si carnet de muncitor calificat in ... (vezi toată discuția)
Consultare juridica pensii mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Daca am facut scoala profesionala de ucenici cf pitesti cu diploma si carnet de muncitor calificat de lacatus mecanic auto moto, cu contract de 3 ani la ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de ucenici mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com De ce casa pensie pitesti nu ia in considerare ca vechime la punctaj pensie si scoala profesionala de ucenici cf ca lacatus montator auto. Scoala cu diploma de ... (vezi toată discuția)