avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime pensii

In 1964 -1967 am facut scoala profesionala de ucenici cf Pitesti unde e trecut in cartea de munca diploma de absolvire si am si carnet de muncitor calificat in meseria de lacatus montator auto moto. Sint pensionar de drept in 2012. Am facut cerere la casa de pensii Pitesti sa acordr ca vechime profesionala dar a respins pe motiv ca trebuie sa aduc alte documente care sa rezulte ucenicia la locul de munca intrucit am facut o zi carte o zi practica in aceasta meserie. Am fost la intrepinderea un de am lu rat 5 ani dar e privatizata si arhiva a fost distrusa si arsa. Am chemat in judecata casa pensii Pitesti pe data de 6 martie 2018 si pe data de 4 aprilie am primit un plic in care facusera inaintarea si eu trebuie sa dau raspuns in 10 zile. Nu stiu cum sa formulez raspunsul catre tribunal. Ma puteti ajuta ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 4 Aprilie 2018
Trebuie sa raspundeti la intampinarea depusa ... fara a vedea documentele nimeni nu va poate indruma in sensul dorit de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de pensie mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Daca pe cartea de munca e trecut in paginea a treia Scoala Profesionala de ucenici cf, de ce casa pensii arges nu ia in considerare? Am facut scoala in 1964- ... (vezi toată discuția)
Probleme de vechime pensii mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com De ce casa de pensii Arges nu valideaza si Scoala profesionala de ucenici cf pitesti cu document dus de diploma si carnet de muncitor calificat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Consultare juridica pensii mihairusu1949@gmail.com mihairusu1949@gmail.com Daca am facut scoala profesionala de ucenici cf pitesti cu diploma si carnet de muncitor calificat de lacatus mecanic auto moto, cu contract de 3 ani la ... (vezi toată discuția)