avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru soțul cetățean turc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru soțul cetățean turc

Sunt casatorità cu un cetățean turc si încercam de luni de zile sa obtinem viza lui de intrare in România. Aplicam pentru reuniunea familialã, viza tip
D/VF, dar de fiecare data Ambasada României ne directioneazã sa schimbam tipul de viza in C/VV. Am schimbat, insa raspunsul este respingerea vizei cu motivul legea 194/2002, art.6, alineatul 1), litera e). El a avut permisul de sedere expirat, a primit decizie de returnare in Turcia, însa pe numele lui nu a fost introdusa nicio alerta de intrare in Romania din partea Serviciului de Imigrari.
Cum putem afla din ce motiv și pentru ce perioada ii este refuzata intrarea in Romania?

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta rommanitza rommanitza buna seara! ma numesc romanitza-cine ma poate ajuta cu citeva explicatii privind obtinerea cartii de rezidenta pe 5 ani? sunt casatorita cu un marocan de 7 ... (vezi toată discuția)
Permis de lunga sedere in romania VerTrad1 VerTrad1 buna ziua, ma intereseaza aspectul legat de viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetateanului roman (viza de tip D/VF). Sunt cetatean ... (vezi toată discuția)