avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Acum 1 an am cumpărat un apartament . ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Acum 1 an am cumpărat un apartament . Domnul de ...

Buna ziua . Acum 1 an am cumpărat un apartament . Domnul de la care am cumpărat a zis sa îi mai las timp sa elibereze boxa de la subsol și a păstrat chei de la intrare in bloc și respectiv chei de la boxe . Boxa nu este specificata in cf scrie doar subsol tehnic . Acum mi-a zis că el nu a vândut boxa și nu are de gând să o mai elibereze . Ce pot sa fac o data ce a vândut nu mai poate deține spatiu in bloc ?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
udrea kostyt, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 14:24, 3 Octombrie 2023
Pai cum o detine, acea boxa, daca nu e specificata in CF ? Boxa respectiva e un spatiu detinut ilegal, ca si al altora de fapt, ca si de dvs., daca o veti ocupa.
Și cui să mă adresez sa elibereze?

latka a scris:

Pai cum o detine, acea boxa, daca nu e specificata in CF ? Boxa respectiva e un spatiu detinut ilegal, ca si al altora de fapt, ca si de dvs., daca o veti ocupa.

Nimanui, din moment ce nu ati cumparat asa ceva.

udrea kostyt a scris:

Și cui să mă adresez sa elibereze?

Președintelui asociației de proprietari. În mod evident, nemaideținând bunul principal, fostul proprietar nu ar mai trebui să aibă acces în subsolul imobilului, indiferent de pretențiile dvs asupra boxei amenajată în mod nelegal în subsolul tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa subsol ANCA2002 ANCA2002 Locuiesc intr-un bloc de cand s-a construit. In acel moment s-au impartit haotic boxele (subsolul blocului) si parintii mei nu au optat pentr-u a-si face boxa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)