avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchidere balcon ultimul etaj - PH
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchidere balcon ultimul etaj - PH

Buna ziua! Vreau sa inchid un balcon aflat la etajul 4/4 al unui bloc din Campina. Ce trebuie sa fac? Unde ar trebui sa ma informez care sunt ultimele reglementari? Am informatii contradictorii si nu stiu daca mai este nevoie sau nu de autorizare/certificat de urbanism.
Cel mai recent răspuns: DeliaCristina , utilizator 18:28, 17 Octombrie 2023
Aveti nevoie de proiect tehnic, certificat de urbanism si autorizatie de ctie. de la primarie.
Buna ziua! imi puteti indica va rog, unde pot gasi legea? Am gasit diverse articole, care spun ca din 2023 nu mai este nevoie de autorizatie pt balcoane, garaje, bucatarii de vara, ci doar o notificare de incepere lucrari, pt primarie. De aceea intrebam, as vrea sa fiu sigura.
Este vorba de Legea nr. 50/ 1991 cu modifiarile si completarile ulterioare.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Multumesc! nu stiam care era legea. Am gasit si actualizarea din 2023 si am gasit si un articol de ziar care spune ca nu mai este nevoie de autorizatie, ci doar de o notificare catre primarie. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene tehnicianvet tehnicianvet buna ziua! Vreau sa intreb daca pentru constructia unui grajd de constructie cu fundatie din beton ,primaria refuza sa imi elibereze certificatul de ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon bloc nou - autorizatie Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns argumentat legal, la intrebarea daca trebuie sau nu autorizatie de la primarie sau de la ISC pentru ... (vezi toată discuția)