avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua As vrea sa stiu dacă în calitate de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua As vrea sa stiu dacă în calitate de functionar public ...

Bună ziua
As vrea sa stiu dacă în calitate de functionar public pot înființa o casa de ajutor reciproc și în caz afirmativ dacă pot ocupa orice post
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 5 Octombrie 2023
Puteti sa înființati o casa de ajutor reciproc și si sa exercitati funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa înființati o casa de ajutor reciproc și si sa exercitati funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la privat & functionar public cat23 cat23 buna ziua, va rog sa mi spuneti daca pot fi simultan functionar public si angajat la o firma privata (contract 2ore) ! multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Functionar public-contract in privat pacepa_2001 pacepa_2001 Un functionar public poate avea un contract cu timp partial la o firma privata? (vezi toată discuția)
Funcţionar public administrator ong Ciocoflender Ciocoflender Bună ziua, Sunt funcţionar public la o agenţie judeţeană (pe postul de responsabil IT) şi aş dori să aflu dacă pot să devin Administratorul unui ... (vezi toată discuția)