avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reziliere Contract Prestari Servicii Instalatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reziliere Contract Prestari Servicii Instalatii Electrice Spital ...

Reziliere Contract Prestari Servicii Instalatii Electrice Spital ?

Buna ziua, angajatul nostru pe postul de electrician a fost in concediu medical mai multe luni de zile si noi am incheiat contract de prestari servicii cu o firma specializata in instalatii electrice pentru remedierea defectiunilor din cadrul institutiei.
Acum angajatul s-a intors la lucru si vreau sa stiu daca exista vreo lege care ne obliga sa reziliem contractul cu firma specializata deoarece electricianul angajat al spitalului s-a intors la lucru ?
Va multumesc anticipat ,
Cel mai recent răspuns: Mario Bro , utilizator 13:42, 6 Octombrie 2023
Nu exista nicio lege ... in situatia ar trebui sa pastrati fie electricianul , fie societatea.
Multumesc frumos, deci atunci v-a trebui sa reziliem contractul cu societatea pe motivul faptului ca electricianul sa intors din concediul medical si contractul de prestari servicii nu mai poate decurge in continuare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal cristinamuscau cristinamuscau buna ziua, Am si eu o intrebare, si anume: Sunt de la o societate care a avut o firma specializata pentru completarea si transmiterea registrului de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu upc inainte de termen,se poate pe motive de defectiuni tehnice? ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Acum 2 zile mi s-a instalat [EDITAT] si din prima zi de instalare a picat semnalul si tot trebuie deconectat si reconectat televizorul ca sa se ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)