avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am făcut contestatie pentru o amendă de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am făcut contestatie pentru o amendă de circulație ...

Bună ziua! Am făcut contestatie pentru o amendă de circulație de viteză cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 zile, anul trecut in februarie. Am primit răspuns că se respinge contestația și am făcut apel. In noiembrie anul acesta am primit citația pentru rezultatul final, dar astăzi am fost amendat pentru aceeași infracțiune. Ce se va întâmpla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:05, 9 Octombrie 2023
Veti avea 180 de zile suspendat permisul, daca pierdeti in apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat bogdandragos bogdandragos Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe 14 ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, ... b.lucian86 b.lucian86 Buna ziua. Pe 14 Ianuarie mi-a dost retinut permisul pt 90 zile, viteza 117 kmh pe limita de 50kmh. Am facut contestatie, procesul fiind pe rol. Pe data de 25 ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis suspendat cata06 cata06 mi-a fost suspendat permisul pentru alcool 0.39(contraventie) 90 zile si am depus o contestatie la tribunal ,de unde mi s-a eliberat un certificat de ... (vezi toată discuția)