avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator la o ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator la o firma ...

Buna ziua, in momentul de fata sunt administrator la o firma la care s-a instituit insolvabilitatea. Pentru ca nu mai avea activitate de ceva vreme si i-a expirat sediul social am fost inscris in cazierul fiscal. Daca firma a fost declarata in insolventa pot cere acum radierea din cazierul fiscal sau trebuie incheiata procedura insoventei ( motiv cazier - expirare sediu social, motiv insolventa Legea 207/2015 art 265 - debitorul are venituri sau bunuri urmaribile cu o valoare mai mica decat obligatiile fiscale de plata) Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii dizolvata din oficiu claudia_d claudia_d Firma dizolvata din oficiu, infiintata in 2011, cu datorii (cas, cass, impozit pe salarii in val. de 20050 lei inclusiv penalitati), declarata din oficiu in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal declarare insolventa aadynna aadynna finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei? (vezi toată discuția)
Insolventa unei firme lore42 lore42 Buna ziua Am o firma care este fara activitate iar acum este in insolventa.Intrebarea mea este ce datori poate sa aiba o asemenea firma? Va multumesc ... (vezi toată discuția)