Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor angajat si nu stiu pe ce functie COR sa-l incadrez, o sa fie in departamentul IT, suport junior pe partea de retea, calculatoare, baza de date, a terminat liceul cu specializare Tehnician Proiectant Cad (fara bac), dar are experienta pe partea de care avem nevoie. Sigurele functii care imi vin in minte sunt tehnician echipamente de calcul si retele si Operator calculator electronic si retele, doar ca am citit ca este nevoie de curs in domeniu.
Oprisanescu Stefan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua , il poti angaja pe orice post cu ce salariu si bonificatii doriti , am avut un angajat de 18 ani cu ,atentie, 8 clase si fara capacitate luata intrucat nu a avut timp de scoala pentru a studiat si practicat ce alti nu stiu cu facultate si 2-3 cursuri de specialitate .Sunt genii si la varste mici care nu au nevoie de diploma .Atata timp cat nu sunteti constrans de sistemul bugetar la tine in sociatete poti angaja si o ingrijitoare fara studii si diploma la matura,teu si galeata .
Incadrare
Daliborka
Buna ziua
o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)