avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

Am terminat facultatea anul trecut,am facut o cerere( sunt patru luni de atunci),nu s-a luat in calcul din lipsa de fonduri,anul acesta se mai poate transforma postul din studii medii in studii superiaore cf. Legii nr.330 ?
Lucrez intr-o Primarie de 15 ani si nu-mi pot rezolva problema.........Ce ma sfatuiti sa fac,poate fi obligat primarul int-un fel sa rezolve problema ?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:05, 29 Ianuarie 2010
legea nr. 188/1999
"ART. 68
(1) În urma dobândirii unei diplome de studii de nivel superior, funcţionarii publici de execuţie au dreptul de a participa la examenul organizat pentru ocuparea unei funcţii publice într-o clasă superioară celei în care sunt încadraţi, dacă studiile absolvite sunt în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea sau dacă autoritatea ori instituţia publică apreciază că studiile absolvite sunt utile pentru desfăşurarea activităţii."
Pentru asta, ar trebui ca functia publica sa fie prinsa in planul de ocupare al functiilor publice. daca nu e ...asteptati urmatorul plan, si intre timp, vorbiti cu primarul....poate apreciaza utile studiile dvs. :)
Nu exista insa, obligativitatea de a transforma postul:)
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta superioara functionar public Maria45 Maria45 am absolvit facultatea de stiinte juridice si administrative brasov, specoalitatea administratie publica si lucrez la primarie de comuna de 20 de ani.dupa ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa bratu nicolae bratu nicolae Buna ziua.Am si eu o intrebare la care as vrea sa-mi raspundeti daca se poate.Lucrez la o primarie de comuna functionar public, referent superior 2.De curand ... (vezi toată discuția)