avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ACCES GRATUIT ȘI PENTRU PROPRIETARI, NU DOAR PENTRU ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ACCES GRATUIT ȘI PENTRU PROPRIETARI, NU DOAR PENTRU ORGANELE ...

ACCES GRATUIT ȘI PENTRU PROPRIETARI, NU DOAR PENTRU ORGANELE DE CONDUCERE, LA CONFERINȚA DIN 19.10.2023, ora 17
Buna ziua, va asteptam sa participati dvs, presedintii asociatiilor dvs, comitet sau simpli proprietari interesati de probelmele administrative ale blocului

Organizatorii EuroAdmin Serv SRL si EuroCont Serv SRL cu sprijinul PRIMARIEI SECTOR 3 au precizat că au acces la conferință toți cei interesați de acest eveniment. Prin urmare, alături de președinți, administratori și cenzori pot participa și proprietarii.
Numărul de locuri este limitat la 130 de persoane.

Ora de începere a conferinței: ora 17.00 - data 19.10.2023
Locație: Colegiului Tehnic Mihai Bravu, sala amfiteatru, et.1.
Adresa: Șos. Mihai Bravu nr.428, Sector 3
Durată conferință: 3 ore
Invitati: Primar Sector 3 Bucuresti – dnul Robert Sorin Negoita (se asteapta confirmarea)
- un reprezentant din cadrul Serviciului de Relatii cu Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariei Sector 3;
- Puscas Gelu Gabriel – avocat.

ATENȚIE!! Toți cei care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită la adresa de mail: contab@rocontab.ro, numele (pentru proprietari) și numele, funcția și denumirea asociației (pentru persoanele care reprezintă o asociație de proprietari) alte relații la telefon 0722.309.651- pentru înscrieri dl Petcu Mircea.
Locurile sunt limitate la 130 de participanți (nu se fac rezervări a locurilor, regula fiind primul venit la eveniment primul intrat în sală, în limita locurilor disponibile).

Tema centrala abordata de catre Av. Gelu Puscas - „PROCEDURILE ÎN CADRUL ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI” cu tratarea posibilitatilor presedintelui, administratorului dar si cele ale proprietarului. Aspecte generale dar si aspecte punctuale.

Timp dedicat de catre organizator intrebarilor participantilor si exemple si raspunsuri din partea invitatului Gelu Puscas, avocat.
Distribuiți cât de mult se poate. Este gratis și să distribuim și să participăm. Poate această coferință ajută pe cei implicați în activitatea curentă din cadrul asociației: pune umărul să ajungă informația și la ei.
Multumesc si va asteptam - 19.10.2023, ora 17 la Colegiul Mihai Bravu, sos Mihai Bravu nr.428, sector 3
**urmariti si pagina de facebook [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Conferinta despre terapii naturale si dreptul nostru de a beneficia de ele tanguera tanguera Buna dimineata Va supun atentiei o invitatie la o foarte interesanta conferinta pe tema terapiilor naturale si a dreptului nostru de a beneficia de acestea ... (vezi toată discuția)
Sinectico - intrunirea oamenilor de carte Talk Partners Talk Partners Sub Inaltul Patronaj al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Agenţia Literară Talk Partners organizează cea de-a doua ediţie a SINECTICO - ... (vezi toată discuția)
Am por: conferinþa de prezentare a raportului anual de implementare regio fonduri-ue fonduri-ue Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR), din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului vă invită marţi, 6 ... (vezi toată discuția)