Buna ziua
In urma unei Hotarari judecatoresti privind Indicele de corectie , Casa de Pensii odata cu emiterea deciziei este obligata sau nu sa emita si Buletinul de calcul
Mentionez faptul ca am sokicitat acest lucru in cerere , nu am primit odata cu decizia si nici la o revenire cu alta solicitare la care de fapt , nu a raspuns
Multumesc
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Descarcati cererea de aici: [ link extern ]
-O completati cu toate datele cerute de ea.
-O pozati cu telefonul si de pe telefon o trimiteti pe adresa de eamil a casei locale.
Multumesc domnule Carp , am sa o depun personal , asta insemnand a patra (4) cerere , adica la cele trei , nu s a raspuns . De ce doresc acest lucru ? dupa unele calcule , sa nu zic pacalit , nu se bate cap la cap cu suma primita de la Casa de Pensii , nu este o suma mare , dar de ce sa fiu dezavantajat
Am intrat in posesia sumei dupa aproximativ 5 luni de zile de la depunerea deciziei , daca nu depuneam , cine stie ce se mai intampla , si asa am primit suma cuvenita in 3 transe .
Inainte de a intra in posesie a primei sume , cu cateva zile am deschis proces de executare care abia acum am primit aviz favorabil de executie .
Oricum , merg inainte ca nu am primit suma pe care eu o consider ca mi se cuvenea , dovada fiind faptul ca in ultima cerere am depus acel calcul sa mi se explice in baza buletinului de calcul pe care nu se doreste sa l prezinte , poate am gresit eu , poate este bine cum au calculat dansii , ce sa inteleg eu sau ce se intelege , ca acel calcul nu ar fi corect , adica este bine cum am calculat eu , dumneavoastra ce intelege ti de aici ?
O zi buna va doresc
Ce va este neclar ?
-Sumele incasate in urma punerii in aplicare a hotararii judecatoresti ?
-Alte detalii care nu au legatura cu hotararea judecatoreasca ?
Neclar sunt mai multe , in primul rand nu pot intra in posesia Buletinului de calcul , adica cum au ajuns cei de la Casa de Pensii la suma care a fost trimisa , pentru ca dupa calculul facut de mine ( cineva care se pricepe , ca sa zic asa ) trebuia sa primesc mai mult , nu este o valoare prea mare ( cateva sute de lei ) , dar este dreptul meu
Nu stiu cu cat a fost indexata suma si dobanda aferenta , pentru ca am obtinut acest drept prin hotarare judecatoreasca .
Eu nu spun ca este bine cum am calculat eu , nici daca Casa de Pensii a gresit , dar nu este corect sa stiu cum s a ajuns la respectiva suma ? poate ca s a gresit si am primit mai mult decat mi se cuvenea !
Intrebarea la care am dorit si doresc raspuns , se refera la :
- daca Casa de pensii este sau nu obligata ca odata cu emiterea unei decizii , sa prezinte si buletinul de calcul ?
Am precizat ca am depus pana acum 3 ( trei ) sesizari in care am specificat sa primesc si acest buletin de calcul , nu am primit nici un raspuns la acestea si atunci nu pot sa pun intrebarea ,zic eu legitima , ca suma cuvenita nu este reala si ca eu s ar putea sa am dreptate ?
Daca mai sunt neclaritati , pot raspunde
Multumesc
Buletinul de calcul nu va poate lamuri asupra sumelor restante incasate ca si diferente intre doua punctaje anuale pe o anumita perioada introducand in calcule inclusiv dobanda aferenta indexarilor.Este necesara o expertiza contabila.Mergeti cu calculele d-voastra la casa locala si le confruntati cu ale lor.Daca nu introduceati in calcule, dobanda/inflatia/devalorizarea mai stiu eu ce in plus, incercam eu sa va ajut.