avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Director SC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Director SC

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie, conform reglementarilor legale din domeniu, care sunt conditiile de studii pentru o persoana sa detina functia de DIRECTOR SOCIETATE COMERCIALA. Mai simplu zis, poate o persoana care nu are studii superioare sa fie angajata cu functia aceasta, functie care sa se regaseasca in COR? Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 11 Octombrie 2023
Director societate comerciala. Nivelul de instruire: nedefinit de COR; in functie de alte reglementari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, administratorul unei societati poate delega un salariat ... tenw tenw Buna ziua, Administratorul unei societati poate delega un salariat din firma pentru functia de director general daca acesta nu are studii superioare ? Daca ... (vezi toată discuția)
Cor - nivel de instruire nedefinit [?] Markx Markx COR - Nivel de Instruire - [?] Buna ziua, As dori sa angajez pe cineva fara studii superioare - de fapt nici studiile medii nu le-a terminat - pentru un ... (vezi toată discuția)
Administratorul unei societati comerciale se poate angaja cu contract individual de munca in societatea pe care o administreaza? vvicki vvicki Administratorul unei societati comerciale se poate angaja cu contract individual de munca in societatea pe care o administreaza? Daca da - pe ce post se poate ... (vezi toată discuția)