avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie comunitară, Bună ziua, Am 22 de ani lucrați ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie comunitară, Bună ziua, Am 22 de ani lucrați în România ...

Pensie comunitară,

Bună ziua,
Am 22 de ani lucrați în România din care 15,2 în grupa a ll-a iar în Spania am 12,5 ani. Am locuit în zonă poluata (Turda jud Cluj). Sunt născut în Octombrie 1963, aș vrea să întreb dacă aș putea ieși la pensie comunitară?
O zi faină să aveți!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:03, 12 Octombrie 2023
[ link extern ]
Pentru Romania indepliniti conditiile pentru pensie de limita de varsta la 60 ani.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2023
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt nascuta in august 1963 si locuiesc in orasul bacau ... saorecluiza saorecluiza Buna ziua,sunt nascuta in august 1963 si locuiesc in orasul Bacau de cand m-am nascut.Beneficiez de cei doi ani reducere la varsta de pensie (normal la 62 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau la limita de varsta flavianda flavianda Buna ziua. Sunt nascuta in aprilie 1963, vechime in munca 36 ani si locuiesc in oras aflat pe lista celor afectate de poluare. In acest sens, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Am 58 de ani, sunt din orasul ploiesti, am 42 ani vechime si ... Laurentiu Nan Laurentiu Nan Am 58 de ani, sunt din orasul Ploiesti, am 42 ani vechime si as vrea sa stiu daca pot sa ies la pensie in urma legii ce prevede iesirea la pensie cu 2 ani mai ... (vezi toată discuția)