avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As avea doua intrebari: 1.In cazul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As avea doua intrebari: 1.In cazul unui contract de ...

Buna ziua!
As avea doua intrebari:

1.In cazul unui contract de inchiriere imobil, chiriasul "a uitat" sa predea cheile imobilului la data convenita. Trebuie chiriasul sa plateasca chirie pentru perioada respectiva?

2. Functionarul public trebuie sa completeze o declaratie de avere , care este publica pe internet atita timp cit statutul angajatului nu se schimba. Ce se intimpla cu aceasta declaratia dupa decesul functionarului? Trebuie sa ramina in continuare publica sau nu?

Multumiri in avans pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere - functionarul public rojenka rojenka Buna Ziua! Revin si eu cu intrebarea de mai jos: Asa cum se stie, la angajare , si pe urma anual, functionarul public trebuie sa completeze o declaratie ... (vezi toată discuția)
Termeni contract inchiriere maria_miriam maria_miriam Buna ziua, tocmai am scapat de un chirias fara contract care m-a lasat cu intretinere si curent neplatite, si doresc sa inchiriez in continuare apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii de la chiriasi zombie_ro zombie_ro Buna seara. Iata problema: In urma cu 6 luni am inchiriat o locuinta unor persoane cunoscute, intre ei si mine semnandu-se un Contract de inchiriere; ei ... (vezi toată discuția)