avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am si eu o nelămurire în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am si eu o nelămurire în legătură cu un credit ...

Buna ziua am si eu o nelămurire în legătură cu un credit bancar mai exact ipotecă!
In luna iunie am vizionat o casa ne-a plăcut si am batut palma cu vânzătorii.
Am fost obligați să dăm tot avansul că altfel nu ne ține acasa pentru noi în condițiile în care nu aveam nici un răspuns de la bancă ca ne aprobă creditul.
Am mers la notar am făcut o promisiune de vânzare cumpărare și am dat 15% din prețul casei, vreau sa specific faptul ca este prima casa pe care o luăm eu și soțul meu si nu cunoaștem procedurile am avut încredere în cei de la notariat cei de la agenția imobiliară prin care se vinde casa si brokerul care ne-a fost "băgat pe gat" sa al luăm ca sa ne rezolve mai repede cu actele la bancă noi având și un copil mic si am considerat ca așa scăpăm mai repede și intrăm în posesia casei.
Acum am întâmpinat probleme la bancă se poate 4 luni ne tot cere revisal ,ca trebuie sa dăm șpagă și în stânga și în dreapta la RLV ca nu ieșea la evaluator ca sa nu avem probleme de 2 ori am prelungit promisiunea la notariat ca sa aflăm într-un final ca sunt niste escrocii agenția brokerul si cu una din vânzatoarele casei (sunt 3 surorii),acum de la bancă ne minte ca semnăm astăzi ca semnăm saptamna viitoare si tot asa de 3 lunii nu avem absolut nimic se la bancă nu vor să ne de-a precontractul nu știm ce suna ne-a fost aprobată nu știm nimic și suntem mințiți de fiecare în parte!
Întrebarea mea este ce putem sa facem pentru ca am fost si la bancă ni sa dat doar cererea de depunere pentru creditare si în rest nimic motivul ca sunt date bancare secrete si nu avem nevoie sa le vedem
Unde putem sa apelam sa se rezolve cu creditarea și sa semnam actele pentru casa va rog din suflet sa îmi dați un sfat!

Alte discuții în legătură

Cum sa scap de un antecontract de vanzare-cumparare facut la agentia imobiliara? Cristina89Criss Cristina89Criss De curand am facut la agentie un antecontract de v-c ce tine loc de promisiunea ca vanzatorul nu va vinde altcuiva imobilul. La incheierea antecontractului,am ... (vezi toată discuția)
Agenta refuza returnare comision in urma anulării precontractului droberta droberta Buna , In urma cu 5 luni am vizionat câteva case cu un agent ( considerat mai mult prietena) și după semnarea precontractului in Octombrie a început sa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)