avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am si eu o întrebare in legatura cu o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru ...

Buna ziua,am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru un credit.
Mama mea a decedat in 26 iulie 2023,avea un credit BCR cu asigurare ,a murit in operatie,i-a perforat stomacul, la medicul de familie nu era in evidenta cu boli de stomac,avea alte pr0bleme,diabet,inima.
Am depus dosarul de daună pt despăgubire in luna august, este posibil ca cei de la asigurare sa caute motive sa nu despăgubească ?Sunt obligata prin lege sa le duc adeverința de la medicul de familie sau este datoria lor sa solicite?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru ... Anky1988 Anky1988 Buna ziua,am si eu o întrebare in legatura cu o asigurare pentru un credit. Mama mea a decedat in 26 iulie 2023,avea un credit BCR cu asigurare ,a murit in ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuiesc indeplinite ptr a beneficia de asigurarea unui credit bcr? Ene Alexandru Ene Alexandru In calitate de mostenitor, am instiintat BCR ca nu va mai fi platita rata creditului unui contract din cauza decesului. Am mers cu copie de pe Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit bcr druta eva druta eva Buna.Mama a decedat recent, avea un credit la BCR, contractat in mai 2006, cu asigurare de viata aferenta creditului. am depus actele solicitate de asigurator ... (vezi toată discuția)