avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ...

conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total cumulat 2949 ron....in Articolul I din ORDONANȚA nr. 3 din 11 ianuarie 2023 se anuleaza de la dreptul de a beneficia de card in cazul in care MEDIA veniturilor per locuitor/gospodărie este mai mare de 2000 de lei >> pentru punctul de consum respectiv nu se acordă card de energie....pt. ca nu avem amandoi card de energie si nu avem alte venituri nu inteleg decizia primita prin posta...cauza din instiintare motiveaza ,,faptul ca am fost exclus din lista beneficiarilor eligibili ca urmare a depasirii pragului de venit de 2000 ron,, & ca la adresa respectiva locuim 2 persoane !? Ne lamureste cineva ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire in legatura cu cardul de energi adresat ... tangi tangi Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu Cardul de energi adresat pensionarilor. Sotul meu este pensionar din 2022 Septembrie, nu am primit Cardul de energie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari. intrebare : dacă intr-un apartament ... constantaciobanu70@gmail.com constantaciobanu70@gmail.com Asociatie de proprietari. Intrebare : Dacă intr-un apartament locuiesc 2 pensionari ,soția are o pensie de 1700 lei iar sotul o pensie de 2.500 lei , ... (vezi toată discuția)