avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari. Intrebare : Dacă intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari. Intrebare : Dacă intr-un apartament ...

Asociatie de proprietari.
Intrebare :
Dacă intr-un apartament locuiesc 2 pensionari ,soția are o pensie de 1700 lei iar sotul o pensie de 2.500 lei , soția beneficiază de ajutor pentru căldură ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:53, 15 Februarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
"În cazul în care media veniturilor per locuitor/gospodărie este mai mare de 2000 de lei, pentru punctul de consum respectiv nu se acordă card de energie."
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, asociatia de proprietari refuza sa-mi dea certificat de validare a datoriilor. am 82 de ani si o pensie sub de 1700 lei. pentru ca ... EDobre EDobre Buna ziua, am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar ... Mia 22 Mia 22 Bună ziua! Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar iar mama casnică(coasigurata) primesc card de energie?Pensia este de aproape 3000 (vezi toată discuția)