avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar ...

Bună ziua! Dacă părinții mei locuiesc singuri,tata este pensionar iar mama casnică(coasigurata) primesc card de energie?Pensia este de aproape 3000
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:06, 23 Februarie 2023
Buna ziua!
Venitul net per coabitant, la nivelul unui loc de consum, nu trebuie sa depaseasca 2.000 lei.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 68 de ani și cotizație 10 ani și 7 luni, nu figurez la ... V.Mavi V.Mavi Am 68 de ani și cotizație 10 ani și 7 luni, nu figurez la casa de pensii. Doresc să știu dacă pot beneficia de cardul pentru energie electrică. ... (vezi toată discuția)
Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru rude care nu lucreaza spring1 spring1 Bua ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii, daca aveti idee Mama mea este casnica. In prezent ii platesc eu contributia CAS (direct la ... (vezi toată discuția)